Hlavní obsah

Podívejte se na záznam světové premiéry nového Porsche Panamera

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nová panamera se ve světové premiéře ukázala v červnu v německé metropoli. Do Berlína jsme z Česka vyrazili jako jediní a přinesli o tom reportáž. Nyní se můžete podívat na video přímo z automobilky, které v půldruhé minutě shrnuje přípravy i vlastní představení.

BEZ KOMENTÁŘE: Světová premiéra nového Porsche PanameraVideo: Porsche

 
Článek

Slavnostní odhalení se odehrálo v industriálních prostorech bývalé motorárny založené ve dvacátých letech minulého století ve čtvrti Weissensee. Světové premiéry se zúčastnily čtyři stovky pozvaných hostů, kteří do německé metropole přilétli z celého světa. Žurnalistů bylo zhruba 250.

Konkurent pro Audi A8, Maseratti Quattroporte nebo BMW řady 7 mírně narostl do délky. Ta nyní činí 5 050 mm (+ 35 mm), šířka se zvětšila o 5 mm (1 935 mm) a stejně tak výška (nyní 1 423 mm). Další informace najdete v našem původním článku. [celá zpráva]

Ukázat auto na samostatné akci ještě před světovou premiérou se stává mezi automobilkami stále populárnější. V Berlíně prožije první zářijový den svou světovou premiéru nová Škoda Kodiaq.

Není to poprvé, kdy mladoboleslavská automobilka ukáže auto ve světové premiéře na speciální akci. Před dvěma lety se na opulentní show za desítky miliónů ukázal superb třetí generace, v roce 2013 na slavném festivalu v Goodwoodu pak (v mnohem komornější atmosféře) octavia RS. [celá zpráva]

Slavnostní představení nové Škody SuperbVideo: Novinky

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám