Hlavní obsah

Ženevský autosalon má potvrzen termín pro příští rok, opět bude zkraje března

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ženevský autosalon dlouhodobě patří k tomu světově nejlepšímu, co na poli motoristických výstav v současné době existuje. Organizátoři v pátek začali přijímat objednávky výstavních prostor od automobilek a zveřejnili dny, kdy se bude autosalon příští rok konat.

BEZ KOMENTÁŘE: Nasajte atmosféru letošního ženevského autosalonuVideo: Novinky

 
Článek

Brány výstaviště Palexpo se otevřou v úterý 7. března 2017, kdy se ale dovnitř dostanou pouze žurnalisté či majitelé speciální vstupenky. Novinářské dny budou trvat jako obvykle ještě následující den, poté se autosalon otevře i pro veřejnost. Otevřeno bude až do neděle 15. března.

Haly 1 až 6 budou otevřeny pro automobilky, sedmá hala bude vyhrazena švýcarským výrobcům.

Letošní ročník navštívilo na 690 tisíc lidí, přičemž každý čtvrtý si dle průzkumu pořadatelů plánuje (což neznamená, že to nakonec udělá) koupit do jednoho roku nový automobil. Letos se na autosalon akreditovalo na 10 tisíc novinářů z celého světa a k vidění bylo 130 světových či evropských premiér. Jak to vypadalo ve Švýcarsku, zjistíte z našeho videa.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám