Hlavní obsah

Mercedes nabízí netradiční dovolenou ve starém SL

Hledání netradiční dovolené může být o něco lehčí, když využijete nabídky Mercedes-Benz Classic Car, která spočívá v netradiční dovolené ve Francii v jednom z deseti klasických SL.

Mercedes-Benz Classic Car TravelVideo: Nostalgic Driving Experience

 
Článek

Automobilky se snaží lákat zákazníky už nejen na nová auta, ale i na doplňkové služby. Vynikajícím příkladem jsou školy jízdy s jejich vozy na netradičních místech nebo nově dovolená s mercedesem. Fanoušci klasických vozů W113 z let 1963 až 1971 a R107 z let 1971 až 1989 mohou vyrazit na dovolenou svých snů po jižní Francii. A to jak za volantem, tak i na sedadle spolujezdce.

Foto: Mercedes-Benz

Mercedes-Benz SL Classic Car Travel

V rámci čtyřdenního programu Classic Car Travel cestovní kanceláře Nostalgic projedou lidé nejkrásnějšími destinacemi Azurového pobřeží, ubytují se v těch nejlepších hotelech, budou mít perfektní plán trasy, a dokonce i svého průvodce.

Foto: Mercedes-Benz

Mercedes-Benz SL Classic Car Travel

Cena není lidová – 54 000 Kč. Ale v rámci celé akce bude jezdit maximálně osmnáct lidí, takže povládne komorní atmosféra, všichni si budou moci vyzkoušet všechny verze a generace aut a navíc je v ceně kompletní pojištění, doprava z letiště, případný servis apod. Kdo nechce Francii, je v nabídce i Itálie. Kdo nechce mercedes, má možnost ještě v Nostalgicu získat podobné zážitky v alfě romeo nebo ve volkswagenu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám