Hlavní obsah

Volkswagen Beetle Dune: Brouk by se chtěl podívat do terénu

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na autosalonu v Los Angeles ukázal Volkswagen slavného brouka v provedení Dune. Nejde o koncept, nýbrž o sériovou verzi, která se bude nabízet jako kupé i kabrio.

Foto: VW

Volkswagen Beetle Dune (2015)

Článek

Beetle Dune poznáte podle černých rozšíření podběhů kol a karoserie. Zvětšil se také centrální otvor pro přívod vzduchu se stříbrným rámečkem a černou mřížkou. Světlá výška byla zvýšena o 10 mm.

Na zádi si nelze nevšimnout spoileru (nahoře je leskle černý, dole v barvě karoserie), nově tvarovaného nárazníku a nových zadních světlometů s LED technologií. Do terénu ale tahle plážová bugina určena není. Všechny verze jsou nabízeny pouze s pohonem přední nápravy.

Foto: VW

Volkswagen Beetle Dune (2015)

Foto: VW

Volkswagen Beetle Dune (2015)

Beetle Dune bude na českém trhu nabízen pouze v karosářské variantě coupé. Předprodej bude zahájen začátkem prosince, kdy tuzemský importér oznámí ceny. V nabídce budou dva benzínové motory (1.2 TSI/77 kW a 1.4 TSI/110 kW) a jeden turbodiesel (2.0 TDI/81 kW).

Foto: VW

Volkswagen Beetle Dune (2015)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám