Hlavní obsah

Motorka nejen pro fanoušky Star Wars

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K novému dílu Star Wars přijede i jeden speciální motocykl. A nebude to žádný supermoderní elektromotocykl, ale hodně klasická mašina se sajdkárou. Poznejte temnou stranu Uralu.

Foto: Ural

Ural Dark Force

Článek

Motocykly Ural jsou oblíbené nejen v zemi svého původu, ale i v západoevropských zemích. Důvodem je jejich klasická konstrukce. Nic moderního. Žádné kapotáže, žádné moderní motory, materiály a hlavně poruchová elektronika. V zemích, kde se Ural neprodává oficiálně, se často dovážejí motocykly jako „veteráni“.

A dnes vám představíme speciální edici Dark Force, která vyjde jako pocta nové epizodě Star Wars. Jen 25 kusů bude určeno pro vyznavače temné síly, tedy těm, kteří mají raději Darth Vadera než ty správňáky, kteří pořád vyhrávají.

Klasický motocykl s dvouválcem o objemu 749 ccm s výkonem 421 koní je kompletně lakovaný na černo. Kompletně, tedy i včetně výfuků a pružicích jednotek. Úpravy se týkají třeba i instalací LED diodového předního světlometu. A samozřejmě tu nesmí chybět ani držák světelného meče.

Foto: Ural

Ural Dark Force

Foto: Ural

Ural Dark Force

Cena tohoto kusu bude 375 000 korun. To není málo, ale uvědomte si, že je to motorka se sajdkárou a ještě navíc jen jedna z 25.

Foto: Ural

Ural Dark Force

Anketa

Jak se vám líbí klasická motorka Ural?
1
88,1 %
2
1,9 %
3
1,2 %
4
2 %
5
6,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1117 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám