Hlavní obsah

Miniaturní japonské MPV Suzuki Splash narostlo do délky

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Suzuki Splash, malé MPV, které je technicky spřízněno s Opelem Agila, prošlo omlazením. Nejdůležitější změnou je nárůst délky o 60 mm, nové jsou dvě barvy karoserie a veselejší je díky novým potahům a středovému panelu také interiér.

Foto: Suzuki

Suzuki Splash (2012)

Článek

Design se na první pohled příliš nezměnil, nově řešená je kapota a dvoudílná mřížka chladiče. Jiný je i nárazník s mlhovými světlomety a novým trojúhelníkovým orámováním. Zajímavostí jsou průduchy v rozích zadního nárazníku.

Foto: Suzuki

Suzuki Splash (2012)

Splash narostl do délky o 60 mm na nynějších 3775 mm. Nové jsou barvy karoserie - modrá a hnědá, stejně tak i barvy sedáků (jaké konkrétně, Suzuki neuvádí), přibyla možnost olemovat středový panel kontrastní barvou.

Nový je také výbavový stupeň GA/CG, který obsahuje dva čelní airbagy, povinné ABS, centrální zamykání, manuální klimatizaci a elektrické ovládání předních oken. V Česku za tento model s litrovým motorem (50 KW / 68 k) chce Suzuki 199 900 korun. Konkurenční Opel Agila se na českém trhu od roku 2010 neprodává.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám