Hlavní obsah

Škoda začala prodávat Citigo za 179 900 korun

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Škoda nyní začala nabízet model Citigo v základním výbavovém stupni Active. S motorem 1,0 MPI o výkonu 44 kW začíná cena na částce 179 900 korun. V případě výkonnější verze (55 kW) je částka o 10 000 korun vyšší.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Škoda Citigo 1.0 MPI

Článek

Základní výbava obsahuje čtyři airbagy, povinné ABS a funkci Isofix pro upevnění dětských sedaček. Připlácet je nutné za výškově nastavitelné sedadlo řidiče, centrální zamykání s dálkovým ovládáním či elektrické ovládání předních oken (v paketu Active Plus za 5000 korun). Stabilizační systém ESP vyjde na 6000 korun, brzdový asistent "City Safe Drive", který dokáže při rychlostech nepřevyšujících 30 km/h samočinně zabrzdit, přijde na 4000 korun.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Škoda Citigo (2011)

Nejlevnější výbava neobsahuje ani rádio (pouze přípravu se dvěma reproduktory). Klimatizaci nečekejte už vůbec. Základní verze má čtrnáctipalcová plechová kola s pneumatikami 165/70 R14.

Škoda začne zhruba v polovině roku nabízet praktičtější pětidvéřovou verzi. Technika i výbava bude stejná jako u té třídveřové. Podle nepotvrzených spekulací bude pětidvéřová verze o 10 000 korun dražší než třídveřová.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Škoda Citigo 1.0 MPI

Související témata:

Výběr článků

Načítám