Hlavní obsah

Luxusní motorky budou mít dostaveníčko v České Skalici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká Skalice (Náchodsko)

Zhruba tři stovky nejluxusnějších korábů silnic na dvou kolech, motocyklů Gold Wing, z celé Evropy dorazí ve dnech 7. až 9. července do České Skalice na Náchodsku. 14. ročník mezinárodních srazu majitelů těchto strojů nabídne také dvě spanilé jízdy.

Článek

Sraz se uskuteční v autokempingu Rozkoš, v pátek dopoledne vyrazí motocyklisté na spanilou jízdu do obce Kuks na Trutnovsku, kde navštíví areál hospitalu a poté pojedou přes Nové Město nad Metují zpět. V sobotu je čeká vyjížďka přes Hradec Králové, kde se kolem poledne zastaví na Velkém náměstí, na letiště do Kunětic na Pardubicku.

"Spanilou jízdu stovek motocyklů, která proběhne za provozu, budou doprovázet policisté na sedmi služebních motocyklech a v jednom služebním vozidle se zapnutým majákem," uvedla Lenka Burýšková z královéhradecké policie. Tři policejní motocykly pojedou v čele kolony, čtyři budou po jejich bocích a policejní vůz pojede na konci.

"Tito policisté souběžně provedou operativně okamžitou uzávěru projížděného úseku tak, aby nedošlo k ohrožení jakýchkoliv účastníků silničního provozu. V protisměru zůstane provoz během spanilé jízdy bez omezení," uvedla mluvčí.

Více informací o akci a jejím programu je možné najít na webových stránkách klubu www.goldwing.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám