Hlavní obsah

Subaru začne prodávat oplastovanou verzi Imprezy

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Subaru podlehlo módní vlně a začne nabízet Imprezu s "outdoorovým" vzhledem. Nový model vychází z aktuální Imprezy a kromě jiného zevnějšku nenabídne prakticky nic nového. Přesto jde o model, který stojí za pozornost. Impreza XV se začne prodávat již tento měsíc.

Článek

Impreza XV se nejvíce pochopitelně liší vzhledem – oplastovaným spodkem předního nárazníku, mlhovek a lemů blatníků a prahů. Dále jsou standardem střešní lyžiny a střešní spoiler. Spodní část zadního nárazníku je v černé barvě.

Jinak změn není mnoho – na podvozku jsou silnější tlumiče a silnější zadní stabilizátor, brzdová soustava či motory (dvoulitrový benzínový a dvoulitrový turbodiesel) jsou beze změn. Stejně jako „rodinné stříbro“ Subaru - symetrický pohon všech čtyř kol AWD. Na trzích mimo EU bude výrobce nabízet Imprezu XV s vyšší světlou výškou.

Nový model od Subaru se oficiálně prodává od září; v nabídce jsou dvě motorizace. Cena benzínové specifikace 2.0R XV začíná na 580 000 Kč, varianta s dieselovým boxerem stojí 680 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám