Hlavní obsah

V Praze začne jízda majitelů historických aut Retro Prague 2010

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přiblížení starých dobrých časů nabídne v Praze setkání majitelů desítek historických automobilů, kteří se sejdou na Retro Prague 2010. Jedenáctý ročník této třídenní jízdy začal v pátek večer tradičně v areálu Valdštejnského paláce. V sobotu se vozy vypraví do jižních Čech, v neděli se do metropole vrátí.

Článek

Vozy odstartují v sobotu dopoledne z Palachova náměstí na "ostrou" soutěžní etapu podél Vltavy do Tábora a Hluboké nad Vltavou. "Po odjezdu startujících se návštěvníci mohou těšit na doprovodný program, jako je sraz historických autobusů s možností projížďky po Praze či setkání legendárních automobilů Mini," uvedli pořadatelé.

Nedělní etapa povede prostředím jihočeských rybníků a jejich hrází po klikatých silnicích na barokní zámek Jemniště a pak údolím Sázavy přes Jílové zpět do Prahy na Sibiřské náměstí.

U Rudolfina budou auta k vidění v sobotu od 09:00 do 10:00, týž den od 17:00 do 20:00 před Parkhotelem v Hluboké nad Vltavou. Na zámku Jemniště bude možné auta obdivovat v neděli od 13:00 do 14:00, na Sibiřském náměstí v Praze pak od 15:00 do 20:00.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám