Hlavní obsah

Audi má smělý plán, chce letos prodat přes milión vozidel

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Audi chce letos prodat více než milión kusů svých modelů. Řekl to Axel Strotbek, člen představenstva AUDI AG pro oblast financí a organizace. Audi letos uvede na trh 12 nových modelů.

Článek

Ingolstadtská automobilka dodala během prvních čtyř měsíců letošního roku 360 760 automobilů. "Už letos chceme znovu dodat zákazníkům více než jeden milión automobilů a překonat jak obrat, tak operativní zisk roku 2009," řekl Axel Strotbek, člen představenstva AUDI AG pro oblast financí a organizace.

Audi drží vysoké tempo své modelové ofenzivy. V roce 2010 uvede na trh 12 nových produktů. Paleta novinek sahá od malého sportovního modelu A1 až po luxusní model A8, který se již velmi úspěšně prodává. Dalším modelem letošního roku se stane Audi A7, s nímž značka Audi vstoupí do segmentu kupé vyšší třídy. Mezi další premiéry patří například nové Audi RS5 a Q5 Hybrid, hybridní vůz, který bude představen již koncem roku.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám