Hlavní obsah

Na litoměřickém Tempu se v Česku poprvé představí nový Touareg

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na letošní, v pořadí už dvacáté motoristické výstavě Tempo, která v pátek začala na litoměřickém výstavišti, se české veřejnosti poprvé představí nový Volkswagen Touareg.

Článek

Na výstaviště své vozy přivezlo třicet vystavovatelů, kteří sem kromě automobilů dovezli i motocykly a modely. Výstava končí v neděli.

Na letošním Tempu budou mít mnohem větší prostor než v minulosti modeláři. Návštěvníci se mohou těšit například na exhibiční závod rádiem řízených modelů Monster Truck. Modely automobilů, které jezdí přes překážky, váží asi pět kilogramů. Údajně mohou dosáhnout rychlosti až 70 kilometrů v hodině.

Na akci bude své dopravní prostředky představovat i policie. Návštěvníci se mohou těšit na passaty, jimiž policisté stíhají rychlá auta na dálnicích a rychlostních komunikacích, ale i na policejní motorky. Na výstaviště je připraven i mezinárodní sraz veteránů a motorkářů. Loňské výstavy Tempo se zúčastnilo 34 vystavovatelů a navštívilo ji 12 200 lidí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám