Hlavní obsah

Citroën DS3: více luxusu a sedm barevných provedení

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Francouzský výrobce vozů Citroën nabídne luxusnější verze některých svých modelů. Začne s DS3, což je upravený model C3 nové generace. Ten si světovou premiéru odbude na zářijovém frankfurtském autosalonu. Později se na trh dostanou verze DS4 a DS5.

Článek

Zákazník si může vybrat odlišné barevné provedení střechy, zpětných zrcátek, bohatší je rovněž nabídka litých kol. To samé platí i pro interiér, kde si můžete poručit jinou barvu palubní desky nebo hlavice řadicí páky.

Citroën pro DS3 nabídne sedm základních barevných provedení. Standardem ve srovnání s běžnou verzí připravované C3 jsou diodová světla a bohatší chromování.

Z nabídky motorizací je možné vybírat z pětice motorů - 2 naftové motory HDi s filtrem pevných částic (FAP) o výkonu 110 a 90 k a 3 benzínové motory THP 150 k, VTi 120 k a VTi 95 k. Na délku DS3 měří 395 cm, na šířku 171 cm a vysoký je 146 cm. Zavazadlový prostor má hodnotu 275 litrů v základním uspořádání.

Citroën DS3 bude vyráběn ve francouzské továrně v Poissy. Cenu zatím výrobce nezveřejnil.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám