Hlavní obsah

Limitovaná edice Porsche Cayenne GTS - rychlejší a luxusnější

Novinky, maž

Pokud chcete Porsche Cayenne a chcete mít tu nejlepší a nejexkluzivnější verzi, pak by vás mohlo zaujmout provedení GTS v limitované edici. Kromě několika stylových detailů v interiéru a exteriéru dostanete k vozidlu navíc i sadu luxusních kufrů a hodinky. To vše za cenu zhruba 2,2 miliónu korun.

Článek

Limitovaná edice se dodává výhradně v šedé metalíze, kterou doplňují pruhy na bocích a kapotě motoru. Stejnou barvu jako karoserie mají také 21palcová kola SportPlus. Vnější vzhled doplňují také bi-xenonové světlomety, od B-sloupků zatemněná okna a nápis Cayenne GTS na zádi s červeně lakovaným písmenem S. Na přání a bez příplatku je v nabídce zvětšený dvojitý střešní spoiler.

Cayenne GTS Porsche Design Edition 3 s výkonem 405 koní má uvnitř černé kožené čalounění, výrazné červené prošití na přístrojové desce a ve výplních dveří. Sedadla mají výraznější boční vedení a jsou vybavena elektrickým nastavováním s pamětí.

Čtveřice koncovek výfuku má prý sportovní zvuk

FOTO: Porsche 

V interiéru nechybí ani karbonové dekorační lišty. Nápis „Porsche Design Edition 3“ je vyveden nejen na otáčkoměru, ale i na prazích vozu.

Díky sportovnímu výfuku, který je součástí standardní výbavy, na řidiče čeká údajně zajímavý akustický zážitek, jenž je podpořen osmiválcovým motorem o objemu 4,8 litru a točivým momentem 500 Nm. Cayenne GTS dokáže ve spojení se standardně dodávanou samočinnou šestistupňovou převodovkou Tiptronic S zrychlit z nuly na 100 km/h během pouhých 6,5 sekundy a jet nejvyšší rychlostí 251 km/h.

Na první pohled je interiér stejný jako u ostatních modelů Cayenne

FOTO: Porsche

Stejně jako v případě předchozích „Porsche Design Edition“ dostanou zákazníci k autu i stylové příslušenství - hodinky a sadu kufrů. Pro tuto edici byly v Porsche Design-Studiu navrženy například hodinky s automatickým chronografem. S automobilem ladí rovněž trojice kufrů na kolečkách v různých velikostech a jedním příručním kufříkem.

Cena tohoto modelu (včetně hodinek a sady zavazadel) bude činit 79 100 eur bez daně, tedy zhruba 2,2 miliónu korun.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám