Hlavní obsah

OMV představilo novou řadu olejů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Až přijdete někdy na benzínovou pumpu, nebo vám nabídnou v servisu olej Bixxol, nebuďte překvapení. Olejářská skupina OMV se totiž rozhodla uvést novou řadu plně syntetických olejů.

Článek

OMV se snaží zvětšit svou výrobu olejů až na 100 000 tun ročně a samozřejmě všechno pěkně se ziskem prodat. Pomoct k tomu má nová řada olejů Bixxol, která zahrnuje celé spektrum maziv - od univerzálních olejů o různých viskozitách až po speciální produkty.

Oleje Bixxol se můžou chlubit vysokou kvalitou, která je určena pro různé použití. Na své si přijdou majitelé nejvýkonnějších vozů i ti, jejichž stařičká embéčka potřebují speciální péči. Řada Bixxol pamatuje i na motocykly.

Technické informace o novém oleji výrobce dal pomálu. Prakticky vůbec žádné. Jen se v tiskové zprávě zmiňuje, že díky dobrým mazacím vlastnostem se může spotřeba snížit až o 7 % a snižují se emise CO2. Také servisní intervaly se prodlužují na 50 000 km. Také cenová hladina je nám zatím neznámá, takže se necháme překvapit 15. února, kdy se prodej oficiálně rozběhne.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám