Hlavní obsah

Porsche v ČR prodlužuje záruky

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Importér vozů Porsche do ČR se rozhodl poskytnout program Porsche Approved, ojetá vozidla tedy dostanou roční záruku a nová ji budou mít prodlouženou.

Článek

V Evropě je Porsche Approved už dávno normální věcí. Majitelé Porsche se spoléhají na to, že právě jejich vozy jsou neustále pod odborným dohledem (Porsche vám opravdu neopraví v každém vesnickém servisu). Pokud si tedy koupí ojetý vůz z bazaru přímo u autorizovaného dealera, dostanou roční záruku a to dokonce celosvětovou. Tato záruka tedy nyní přichází i do České republiky v rámci importéra Porsche Inter Auto CZ. Zřejmou výhodou je záruka nejen na stav, ale i originalitu dílů. To při koupi od soukromého majitele například přes inzerát samozřejmě není, i když je vůz pochopitelně levnější.

Všechny vozy však do tohoto programu zahrnuty nejsou. Záruku dostanou ty vozy, které nemají najeto více než 200 000 km a nejsou starší devíti let.

Porsche Inter Auto navíc zvedá záruku nových vozů z dvou na tři roky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám