Hlavní obsah

L.A. Autoshow: Honda Remix

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Asi jako nejzdařilejší koncept z losangeleské výstavy se nám zá být Honda Remix. Kupé, které klasický tvar podává novým způsobem by se nemusel stydět ani při výrobě.

Článek

Samozřejmě, že by musel být lehce upraven, především mrtvý úhel díky extrémně širokému zadnímu sloupku by nebyl pro silniční provoz vůbec dobrý.

Dvoudveřové kupé však ve svém designu přináší velmi příjemné hladké plochy, které jsou nenásilně rozbíjeny vstupy vzduchu - ať už je to bok vozidla, přední kapota či střecha. Přední maska pak nese několik prvků, které jsou zcela očividně převzaty z nové Hondy CR-V, především je to tmavý kus plastu, umístěný v nasávacím otvoru chladiče.

Sportovní ambice vozu prozrazuje nejen velký difuzor na zádi, který uprostřed rozděluje dvojice výfuků. Zadní ploché okno umístěné na víku zavazadelníku však už známe z jiného vozu, který se dokonce již nějakou dobu vyrábí - Chrysleru Crossfire.

Anketa

Ohodnoťe známkou vzhled konceptu Honda Remix
1
61,3 %
2
16,7 %
3
9,6 %
4
3,6 %
5
8,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 669 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

L.A. Autoshow: Hyundai HCD10

V rámci autosalonu v Los Angeles, které právě probíhá, je představováno několik netradičních konceptů. Postupně vám nejzajímavější z nich představíme. Začínáme...

L.A. Autoshow: Mazda Nagare Concept

Jako další z nabídky "amerických" konceptů přinášíme naopak designérské cvičení ve velkém stylu. Mazda Nagare Concept je vytvořen ne proto, aby se stal...

L.A. Autoshow: Acura Advanced Sedan

Acura příští rok postaví designerské centrum v americkém Torrance a jako předzvěst byl v Los Angeles představen opravdu netradiční koncept Advanced Sedan.

Výběr článků

Načítám