Hlavní obsah

První snímek nového Cayenu moc neukazuje

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Automobilka Porsche chce nalákat své zákazníky. Nechce jim však vpálit fotografie přímo do sítnic, ale postupně je napínat, aby si na svých kontech začali střádat poslední eura, za která v roce 2007 tento automobil koupí.

Článek

Pamatujete si ještě na kampaň Audi Q7 či TT? Postupné odhalování jednotlivých částí vozu zabralo. Ještě než bylo například Q7 představeno celé, už byly na pultech obchodníků objednávky. Porsche to chce udělat podobně.

Sice se nový model Cayenne představí až na jaře v Ženevě, ale už teď je jasné, že druhá generace je již připravena. Na fotografii, která nyní letí internetem jsou vidět nejvíc přední světlomety, ale také ostřeji řezané hrany a zvláštní dvojité vyboulení na kapotě.

Nový Porsche Cayenne se objeví na evropských trzích pravděpodobně v polovině příštího roku a česká republika jím bude "zasažena" hned v zápětí. Zatím se o motorové paletě jen spekuluje, ale velmi pravděpodobné je, že všechny motory posílí, včetně nejsilnější verze Turbo S s 383 kW. Také prošly zprávy o jedné výbavě zaměřené vyloženě na terén.

Kliknutím na obrázek a roztáhnutím na plnou obrazovku jej zvětšíte

Anketa

Potřebuje Porsche Cayenne ještě zvýšit výkon?
Ano
79,6 %
Ne
20,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 525 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Modelům Porsche se u nás daří

Supersporťák Carrera GT a Cayenne, spadající mezi sportovně užitkové vozy (SUV) - jak to jde dohromady? Obě pocházejí z jedné stáje - z automobilky Porsche,...

Porsche Cayenne EDO: trochu vyšší supersport

Víte co je EDO Competition? Ne? Pak se nevyznáte ve světě tuningu. Právě tahle firma z Aahlenu, kde sídlí v příznačné ulici Hammer Str. se specializuje...

Výběr článků

Načítám