Hlavní obsah

Novinka v hubnutí - elegantní lodičky, které pomáhají shazovat kila

Novinky, bok

Lodičky na vysokém podpatku bývají většinou součástí elegantní večerní róby, než prostředkem, jenž ženám pomáhá hubnout. To by se ale mělo změnit. Díky novým elegantním lodičkám budete nejen vypadat sexy, ale přitom i posilovat a shazovat kila.

Foto: Profimedia.cz

Stylové lodičky budou nejen vhodným doplňkem k elegantnímu oblečení, mají pomáhat i se shazováním kilogramů.

Článek

Základním principem nových bot značky Antelope je narušení přirozené stability těla. Změněná rovnováha nutí svaly na nohou, bocích, hýždích a břiše udržovat požadovanou stabilitu, a tím nositelka těchto revolučních "botiček" spaluje více kalorií, tvrdí výrobci.

Stabilitu nositelky bot mírně narušuje pružinový mechanismus v patě boty, žena tak má pocit, jakoby chodila například v hlubším písku.

První pokusy naznačují, že měsíčním nošením těchto bot mohou jejich majitelky shodit až jednu konfekční velikost.

Mezi sportovní obuví nejsou "posilovací" boty ničím novým, lodičky na podpatku se ale představují v revolučně první verzi.

Základem hubnutí je spalování kalorií

"Každý člověk ví, že jedním ze základů úspěšného hubnutí je spalování kalorií. Díky této revoluční obuvi budou moci ženy shazovat kila opravdu všude, nejen přímo při sportování a cvičení, ale třeba i v kanceláři nebo na červeném koberci," dodal s úsměvem mluvčí společnosti, která boty navrhla.

Boty jsou prý také vhodným zdravotním doplňkem, který pomáhá nápravě špatného držení těla. Udržuje páteř rovně, ramena dozadu a prý také snižuje celkový tlak vyvíjený na kolena.

Než budou moci jít "posilovací" boty do sériové výroby, je podle tvůrců ještě nutné provést několik testů. Pokud by vše dopadlo podle očekávání, budou podle návrhářů lodičky dostupné v celé řadě barevných provedení a stylů, předpokládaná cena by měla být kolem 2500 korun.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak si redukční dietou nepřivodit zácpu

Mnoho z nás si pravidelně říká, že od nového roku začneme hubnout. Redukční dieta, kterou sami sobě naordinujeme, nám ale může přivodit zbytečné zdravotní...

Deset tlustých lží o hubnutí

Všude kolem nás se denně objevuje nespočet zaručených rad, jak zhubnout, nicméně většinu z nich odborníci na hubnutí považují za nesmysly, které obvykle více...

Výběr článků

Načítám