Hlavní obsah

Blondýnky nebo brunetky? V sexu jsou nejlepší zrzky

Novinky, das

Přestože něžné blondýny neustále svádí boj s atraktivními brunetami, ve skutečnosti na poli sexuální atraktivity v průzkumech jednoznačně vyhrávají zrzky. Proč tomu tak je? Když sami psychologové tvrdí, že pro muže jsou nejatraktivnější blondýny?

Blondýny vs BrunetyVideo: Novinky

 
Článek

Podle psychologů blondýny mají vyšší hladinu ženského pohlavního hormonu estrogenu, proto vykazují i vyšší plodnost. Zatímco ženy s tmavými vlasy trpí zvýšeným tělesným ochlupením, tudíž mají i vyšší hladinu testosteronu, což na muže může působit méně žensky.

Zrzavé vlasy ale na první pohled nepatří k žádné skupině. O hladinách pohlavních hormonů zrzek toho moc známo není. Budeme-li vycházet z toho, že za zrzavé vlasy je zodpovědný gen, který podle teorie Negativní selekce vzniknul mutací genů severních bělochů (světlovlasých lidí s bílou pletí), kdy organismus bojoval proti nepříznivému životnímu prostředí, pak by vysokou hladinu estrogenu měly vlastnit i rusovlásky.

Barvení vlasů tyto teorie narušuje

Moderní doba ale přeje přebarvování. Ženy neustále experimentují, zkoušejí nové odstíny a některé z nich dokonce ani neví, jaká je jejich původní barva vlasů.

Podle odborníků na barevnou typologii ale právě přebarvování může o ženě vypovědět, jaká skutečně je. Pokud se přebarví na blond, tak touží po milostném vzplanutí, něžnostech a romantice. Když zvolí naopak hnědé odstíny, pak to signalizuje touhu po pevném svazku. Černá značí tajuplnost a pak také zahleděnost do sebe.

Charakteristiky žen podle barvy vlasů
Blondýnky - představitelky romantických princezen, které čekají na své osvoboditele - spanilé prince, kteří se o ně budou starat a pečovat o ně, zároveň budou zábavní, upovídaní a život s nimi nebude nikdy nudný. Bohužel nudné budou obvykle v posteli samotné blondýnky. Jejich konzervatismus a nechuť k netradičním polohám či praktikám bude svádět ke stereotypu.
Brunetky -  často již vědí, co od života chtějí, a nepotřebují sobě ani nikomu dalšímu nic dokazovat. Jejich předností je empatie a tedy schopnost vycítit, co muži od nich, především v postelových hrátkách, vyžadují. Obvykle se v posteli nebojí říct, co se jim líbí a zároveň se nebojí partnerů zeptat, po čem touží oni. Tyto ženy si nemusí na nic hrát, dokážou být přirozené, intuitivní tak, aby dosáhly naprostého souznění.
Zrzky - jsou velmi náruživé, rády experimentují a nic pro ně není v sexu tabu, což muži skutečně oceňují. Zároveň jsou ale i náročné a rozhodně se nespokojí s "rychlovkou" či nedostatečnou aktivitou. Sex s nimi tak skýtá neuvěřitelnou vášeň a pestrost.
Černovlásky - působí tajemně, což mnohé muže přitahuje. Obvykle chtějí být dobývány, a při sexu chváleny. Nicméně zrovna neoplývají fantazií, něžnosti jim moc neříkají, a tak sex s nimi může časem zavánět fádností, až neobratností. V každém případě sex jako takový k životu potřebují.

Anketa

Kdo je podle vás nejvíce sexy?
Blondýnka
17 %
Brunetka
44,4 %
Zrzka
27,1 %
Černovláska
11,5 %
Celkem hlasovalo 22689 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám