Hlavní obsah

Blondýnky nebo brunetky? V sexu jsou nejlepší zrzky

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přestože něžné blondýny neustále svádí boj s atraktivními brunetami, ve skutečnosti na poli sexuální atraktivity v průzkumech jednoznačně vyhrávají zrzky. Proč tomu tak je? Když sami psychologové tvrdí, že pro muže jsou nejatraktivnější blondýny?

Blondýny vs BrunetyVideo: Novinky

 
Článek

Podle psychologů blondýny mají vyšší hladinu ženského pohlavního hormonu estrogenu, proto vykazují i vyšší plodnost. Zatímco ženy s tmavými vlasy trpí zvýšeným tělesným ochlupením, tudíž mají i vyšší hladinu testosteronu, což na muže může působit méně žensky.

Zrzavé vlasy ale na první pohled nepatří k žádné skupině. O hladinách pohlavních hormonů zrzek toho moc známo není. Budeme-li vycházet z toho, že za zrzavé vlasy je zodpovědný gen, který podle teorie Negativní selekce vzniknul mutací genů severních bělochů (světlovlasých lidí s bílou pletí), kdy organismus bojoval proti nepříznivému životnímu prostředí, pak by vysokou hladinu estrogenu měly vlastnit i rusovlásky.

Barvení vlasů tyto teorie narušuje

Moderní doba ale přeje přebarvování. Ženy neustále experimentují, zkoušejí nové odstíny a některé z nich dokonce ani neví, jaká je jejich původní barva vlasů.

Podle odborníků na barevnou typologii ale právě přebarvování může o ženě vypovědět, jaká skutečně je. Pokud se přebarví na blond, tak touží po milostném vzplanutí, něžnostech a romantice. Když zvolí naopak hnědé odstíny, pak to signalizuje touhu po pevném svazku. Černá značí tajuplnost a pak také zahleděnost do sebe.

Charakteristiky žen podle barvy vlasů
Blondýnky - představitelky romantických princezen, které čekají na své osvoboditele - spanilé prince, kteří se o ně budou starat a pečovat o ně, zároveň budou zábavní, upovídaní a život s nimi nebude nikdy nudný. Bohužel nudné budou obvykle v posteli samotné blondýnky. Jejich konzervatismus a nechuť k netradičním polohám či praktikám bude svádět ke stereotypu.
Brunetky -  často již vědí, co od života chtějí, a nepotřebují sobě ani nikomu dalšímu nic dokazovat. Jejich předností je empatie a tedy schopnost vycítit, co muži od nich, především v postelových hrátkách, vyžadují. Obvykle se v posteli nebojí říct, co se jim líbí a zároveň se nebojí partnerů zeptat, po čem touží oni. Tyto ženy si nemusí na nic hrát, dokážou být přirozené, intuitivní tak, aby dosáhly naprostého souznění.
Zrzky - jsou velmi náruživé, rády experimentují a nic pro ně není v sexu tabu, což muži skutečně oceňují. Zároveň jsou ale i náročné a rozhodně se nespokojí s "rychlovkou" či nedostatečnou aktivitou. Sex s nimi tak skýtá neuvěřitelnou vášeň a pestrost.
Černovlásky - působí tajemně, což mnohé muže přitahuje. Obvykle chtějí být dobývány, a při sexu chváleny. Nicméně zrovna neoplývají fantazií, něžnosti jim moc neříkají, a tak sex s nimi může časem zavánět fádností, až neobratností. V každém případě sex jako takový k životu potřebují.

Anketa

Kdo je podle vás nejvíce sexy?
Blondýnka
17 %
Brunetka
44,4 %
Zrzka
27,1 %
Černovláska
11,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 22689 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Sexy tatínci mezi slavnými

Sexy muži nemusí mít jen atraktivní vzhled. Podle většiny žen jsou pro ně velmi přitažliví aktivní tatínci, kteří se věnují svým dětem a jsou na ně patřičně...

Jak mohou muži zvýšit svou atraktivitu

Jsou muži, kteří jsou již od přírody dostatečně přitažliví, nebo mají určité charisma, které jim zaručuje úspěch u opačného pohlaví. Jsou ale bohužel i mnozí...

Ovulace může pomoci při svádění

Každá žena by chtěla znát své plodné dny a předejít tak neplánovanému početí. Jen málokterá si ale uvědomuje, že právě v tomto období jsou ženy pro své muže...

Po čem se ženy cítí nejvíc sexy

Způsobů, jak si dodat sebevědomí, například před prvním rande, může být několik. Někdo si dá panáka, jiný absolvuje kurz asertivity... Pro ženy jsou tu čistě...

Výběr článků

Načítám