Hlavní obsah

Speciální materiál umožní opalování přes plavky i tričko

Novinky, Barbora Vaníčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dnešním ideálem krásy je snědá, rovnoměrně opálená pokožka. Všechny ženy proto znají dovolené u moře, kdy si neustále popotahují plavky a převazují šňůrky od horního dílu, aby předešly bílým místům. Nové plavky, které propouští sluneční paprsky, vám konečně dopřejí klidný odpočinek na pláži a zároveň dokonale opálené tělo.

Foto: Profimedia.cz

Nové plavky vám zaručí rovnoměrné opálení. Ilustrační foto.

Článek

Britská firma Kimiki uvedla na trh kolekci dámských i pánských plavek Tan Through. Konečně mají šanci na celkové opálení i ti, kteří se vyhýbají nudistickým plážím, navíc ušetříte za opalovací krém.

Plavky mají díky speciálnímu komponentu Microsol schopnost záření sice propouštět, ne ale v plné míře, a tak působí jako středně účinný opalovací krém. Ani cena za nové bikiny vás nesedře z opálené kůže, stojí zhruba 1800 korun.

Možná ještě lepší vynález než tyto zázračné plavky jsou polotrička se stejným účinkem. Firma nabízí dámskou i pánskou verzi. Klasické tričko s límečkem sluší snad každému a škála barev, z nichž můžete vybírat, je celkem široká. Tričko pořídíte v přepočtu za 1400 korun.

V tomto speciálním oblečení se můžete opalovat během každodenního pobíhání po městě. Dejte si ale pozor na batoh, mohlo by se vám potom stát, že si na zádech vyopálíte slušivý krunýř.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám