Hlavní obsah

Těhotnou na motorce srazil kamión, před smrtí porodila

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V čínské provincii Fu-ťien došlo minulý týden k tragické nehodě. Manželský pár na motorce, který pospíchal kvůli porodu ženy do nemocnice, tam srazil nákladní vůz. Manželé na následky nehody zemřeli, žena však porodila dítě, které našli ležet asi tři metry od ní. Novorozenec má pár modřin, jinak je ale v pořádku.

BEZ KOMENTÁŘE: Podle některých svědků při nehodě dítě z těhotné ženy vyletělo

 
Článek

Server The Daily Mail s odkazem na čínská média uvedl, že na základě výpovědí očitých svědků existují dvě verze, jak dítě přišlo na svět. Jedni tvrdí, že kamión přes ženu přejel a silou nárazu dítě vyletělo z její dělohy. Druzí uvedli, že žena porodila ihned po nehodě a poté zemřela.

„Od rodiny jsme zjistili, že 40letá žena začala rodit asi v půl deváté ráno. Její 42letý manžel nechtěl čekat na sanitku a rozhodl se, že ji odveze do nemocnice na motorce,“ uvedl mluvčí nemocnice ve městě Sia-men Čch’-en Čchan.

Řidič kamiónu srazil pár při odbočování z vedlejší silnice. Policie ho drží ve vazbě.

Personál nemocnice dítě pojmenoval jako Siao Čao, přezdívá se mu však spíše „zázračné dítě“. Předpokládá se, že poté, co se uzdraví, bude svěřeno do péče rodině svých zemřelých rodičů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám