Hlavní obsah

Ženu a tři děti u Norimberku zřejmě zmasakroval otec rodiny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krvavé drama z německého městečka Gunzenhausen zhruba 50 km od Norimberku, kde byla v úterý nalezena mrtvá 29letá žena a její tři děti ve věku tři, sedm a devět let, má pokračování. Státní zastupitelství vydalo ve středu zatykač na jednatřicetiletého otce rodiny. Muž s největší pravděpodobností rodinu vyvraždil, napsal server news.de s odkazem na tiskovou konferenci státního zastupitelství v Ansbachu.

Foto: Matthias Merz, ČTK/AP

Těla dětí a jejich matky byla odvezena na soudní lékařství.

Článek

Muž měl k vraždě použít nůž. Zda rodinu ubodal, nebo podřezal, policie ani státní zastupitelství nesdělilo. Omezilo se pouze na konstatování, že vražednou zbraní byl nůž.

Foto: Matthias Merz, ČTK/AP

Devítipatrový dům v městečku Gunzenhausen, kde se odehrálo rodinné drama.

Po masakru muž buď vyskočil, nebo spadl z balkónu ve třetím patře a těžce se zranil. V úterý podstoupil operaci a zatím nemohl být vyslechnut. Mrtvoly ženy a jejích dětí nalezl v úterý brzo ráno jejich příbuzný, který také přivolal policii.

Kriminalisté jsou na počátku vyšetřování případu. Zatím vyslýchají sousedy, příbuzné a známé rodiny. Otec rodiny je podle sdělení policie Němec, narodil se ale v Rusku.

Foto: Merz Matthias, ČTK

Čtyřnásobná vražda otřásla městečkem Gunzenhausen.

Sousedé vypověděli, že v úterý nad ránem slyšeli z bytu hluk a křik. Dvaapadesátiletý Harald, který žije nedaleko od místa tragédie, několika novinářům sdělil, že v neděli přijela do domu policie a měla odvézt děti. Měl údajně slyšet, že otec rodiny nechtěl děti vydat. Více podrobností neznal. Jen přemýšlel, jak je možné, že děti byly opět doma.

Policie se k těmto informacím nevyjádřila. Starosta 16tisícového městečka Karl-Heinz Fitz ale tvrdí, že nic nenasvědčovalo takové tragédii. S rodinou nebyly problémy a neměl informace o tom, že by tam panovaly špatné vztahy.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám