Hlavní obsah

Skandál v Británii: Štědrý sponzor konzervativců vlastní dům plný prostitutek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Britská konzervativní strana se ocitla uprostřed skandálu. Sedmdesátiletý multimilionář a štědrý dárce konzervativců Christopher Moran vlastní v lukrativní londýnské čtvrti Chelsea dům, v němž provozují nejstarší řemeslo luxusní prostitutky. Informoval o tom server The Sunday Times s tím, že Moran toryům daroval 300 tisíc liber. To je v přepočtu téměř 8,8 milionu korun.

Foto: Profimedia.cz

Christopher Moran

Článek

Když vyšlo najevo, že Moran bohatne na sexuálních službách luxusních prostitutek, rozhodli se konzervativci darované peníze vrátit.

Podle serveru The Daily Mail pronajímá Christopher Moran, který má vazby přímo na královskou rodinu, v rezidenci Chelsea Cloisters provozovatelkám nejstaršího řemesla asi stovku bytů.

Reportérům The Sunday Times se podařilo v utajení pronajmout si v rezidenci Chelsea Cloisters apartmány pro erotické služby ve třiadvaceti případech, přičemž v patnácti z nich byty patřily přímo společnosti Realread, kterou vlastní Moran.

Firma Realread podle serveru The Daily Mail vydala prohlášení, že prostituci neschvaluje a o tom, co se dělo v bytech, neměla prý tušení.

Reklama

Výběr článků

Načítám