Hlavní obsah

Hledá se muž v klobouku. Policie prosí o pomoc v pátrání po teroristovi z bruselského letiště

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brusel

Belgičtí vyšetřovatelé ukázali dosud nezveřejněné záběry třetího podezřelého z teroristického útoku na bruselském letišti Zaventem a požádali veřejnost, aby jim pomohla s jeho identifikací, případně sdělila, kde muže viděla. Poslední stopu neznámého zachytili strážci zákona dvě hodiny po útocích.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Prokurátor zveřejnil nové záběry útočníka z bruselského letiště, kudy po útoku utíkal z místa činuVideo: AP

 
Článek

Detektivové poskládali záznamy z několika bezpečnostních kamer v Bruselu. Podařilo se jim tak zmapovat pohyb podezřelého po útoku, k němuž došlo 22. března v 07:58, až do 09:50 téhož dne.

Muž snědé pleti má na hlavě černý klobouk, je oděn do světlé jarní bundy a na nohou má světle hnědé boty.

Teroristé při útocích, k nimž se přihlásil Islámský stát, na bruselském letišti a ve stanici metra Maalbeek připravili o život 32 lidí a přes tři stovky jich zranili.

Související témata:

Foto: Barbora Zpěváčková, Novinky

Čurající chlapeček Manneken Pis je symbolem Bruselu.

Foto: Profimedia.cz

Bojovníků Islámského státu je o tisíce méně, tvrdí USA

V odletové hale se odpálili dva sebevražední atentátníci Brahim El Bakraoui a Najim Laachraoui, třetí terorista a komplic jmenované dvojice je podle všeho právě muž v klobouku.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám