Hlavní obsah

Rabování neunikla ani restaurace Jamie Olivera a butik frontmana Oasis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nepokoje v britských městech zasáhly osobně také dvě celebrity. Slavnému kuchaři Jamiemu Oliverovi zničil dav restauraci, bývalému frontmanovi skupiny Oasis Liamu Gallagherovi zase vyraboval butik.

Foto: Profimedia.cz

Jamie Oliver

Článek

Do hledáčku lidí běsnících v ulicích Birminghamu se dostala Oliverova restaurace Jamie's Italian. Dav vytloukl všechna její okna, stěžoval si na Twitteru Oliver, který se v minulosti zasazoval o různé sociální projekty. Podporoval například, aby děti ve školních jídelnách jedly zdravěji.

"Všichni se zbláznili. Je na čase dobýt zemi zpět. Musíme proti těmto idiotům postupovat tvrdě," napsal známý kuchař na Twitter. "Bohužel moji restauraci v Birminghamu úplně rozflákali... Zaměstnanci a zákazníci jsou v pořádku. Díky policii a záchranářům, že s tím něco dělají."

V Manchesteru zase lidé v noci na středu vyrabovali kromě dalších obchodů také butik Pretty Green. Gallagher, který podnik založil, se k řádění davu zatím nevyjádřil.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám