Hlavní obsah

Pracovníka zoo soudí za pokus znásilnit fenu rotvajlera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Britský soud ve středu shledal vinným dvacetiletého muže ze severního Walesu, který se měl pokoušet o sexuální styk s rotvajlerem. Thomas Robert Edwards, který v té době pracoval v zoologické zahradě v Chesteru, to odmítá. Soud má vynést trest po Novém roce, uvedl server deníku The Independent.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Rotvajler. Ilustrační foto

Článek

O činu vypověděl soused z domu na okraji města Wrexham, kam Edwards koncem srpna nad ránem dorazil na party po pitce s přáteli ve městě. Richard Williams Edwardse zahlédl, jak fenu v zahradě za domem chytl za zadní nohy a asi půl minuty s ní byl v tělesném kontaktu. Pak se ukojil sám.

Edwards to přiznal s tím, že si šel původně zakouřit, odmítl však, že by se pokoušel znásilnit zvíře.

Policie ale u něj v počítači našla pornografické snímky, na nichž figurovali psi a koně. Edwards uvedl, že si filmy stáhl omylem.

Edwards v té době pracoval jako pracovník cateringu v chesterské zoo. Podle správy zahrady neměl žádný přístup ke zvířatům. Soudu ale řekl, že by se chtěl dát zapsat do školy a se zvířaty jednou pracovat.

Soud odložil závěrečný rozsudek na leden.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám