Hlavní obsah

Texasan zmasakroval manželku motorovou pilou

– Dallas

Americká policie pátrá na předměstí Dallasu po 49letém José Fernandu Coronovi, který byl obviněn, že své 44leté ženě Marii uřízl hlavu motorovou pilou, napsal deník Los Angeles Times.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Bezhlavé tělo 44leté matky šesti dětí bylo v pondělí objeveno na ulici nedaleko domu, kde žila s manželem. Krvavá stopa se táhla k jejímu domu. V bílém pick-upu před domem našli dvě zakrvácené motorové pily, jedna z nich ještě běžela. Byly v nich kusy tkáně.

Policejní kapitán Kevin Deaver byl šokován: "Za dvacet let ve sboru jsem nic takového neviděl." V úterý potvrdil, že pily byly při vraždě použity.

Tělo matky identifikovala dcera Carla. Její manžel Freddie Arellano policii řekl, že mu Corona volal a sdělil mu, co spáchal, že "to udělal, že ji zabil a že odtáhl její tělo k vedlejšímu vchodu".

Soud vydal na Josého Coronu zatykač. Lewisvillská policie požádala o pomoc při pátrání federální úřady. Corona si půjčil zlatý dvoudveřový pick-up Ford Ranger z roku 1991 na testovací jízdu a dosud ho nevrátil. Pravděpodobně odjel z města.

Podle policejního Deavera měli manželé rozepře. Potvrdili to i sousedé. José Corona měl čistý trestní rejstřík, dodal Deaver.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám