Hlavní obsah

Střelba v americké restauraci si vyžádala čtyři životy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Čtyři mrtví a dva zranění, z nichž jeden je v kritickém stavu - taková je bilance sobotní střelby v jedné z restaurací v Los Angeles. Podle policie ozbrojený muž vpadl do podniku Hot Spot Mediterranean Restaurant ve Valley Village v 16:40 místního času (22:40 SELČ). Tři muže postřílel na místě a čtvrtý zemřel po převozu do nemocnice.

Článek

Policejní mluvčí Rosario Herrerová podle agentury AP informovala, že dva další lidé jsou hospitalizováni. Stav jednoho z nich lékaři označili za kritický.

O útočníkovi ví policie dosud jen to, že jde o muže kolem třiceti let. Z místa patrně uprchl vozem. Motiv činu je zatím nejasný a ani oběti ještě nebyly identifikovány.

Herrerová prohlásila, že v pěti případech jde o mladíky ve věku 20-25 let; u šesté osoby podle AP nevěděla, zda jde o muže či ženu. Úřady zprvu informovaly o pěti obětech střelby, později upřesnily, že útočník zasáhl šest osob.

Podle místního serveru laist.com se masakr mohl týkat arménské mafie. Policie takové spekulace odmítla komentovat jako předčasné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám