Hlavní obsah

Jacksona pohřbí v bezejmenném hrobě, spekuluje americký tisk

Právo, vpl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Popovou legendu Michaela Jacksona nechá rodina pohřbít v bezejmenném hrobě v Los Angeles. List New York Post v pátek s odvoláním na anonymní zdroje napsal, že šest týdnů po své smrti je „král popu“ připraven na uložení do hrobu. Předtím patologové provedli na přání rodiny třetí a poslední pitvu zpěvákova těla.

Foto: MEGAN LEWIS, Reuters

Král popu Michael Jackson

Článek

Jackson má spočinout v hrobě na hřbitově prominentů Forest Lawn na Hollywood Hills. Protože rodina má obavy z poškození hrobu, vyjednává už několik týdnů se správou hřbitova o neoznačeném náhrobku.

„Mají strach, že by někdo mohl hrob znesvětit, nebo dokonce ukrást mrtvolu ,“ řekl rodinný přítel. „Uložení těla se zúčastní pouze jeden či dva členové rodiny, nejspíš bratr Jackie a sestra La Toya.“

Při vyšetřování zpěvákovy záhadné smrti se objevila další nevysvětlená okolnost. Britský list The Sun v pátek napsal, že v Jacksonově šatníku se už více než před měsícem našla nová dámská blůza se skvrnami od krve. Na oděvu visí cenovka s hodnotou 3,99 dolarů, což naznačuje, že ji nikdo nenosil.

Policie ji však ignorovala, přestože skvrny nemalých rozměrů nasvědčují tomu, že mohla posloužit k utření krve. Fotografie košile, kterou list získal, vznikla při prohlídce jen několik dní po zpěvákově smrti. Na otázku, proč vyšetřovatelé nezanesli blůzu mezi důkazy, mluvčí losanagelské policie Stan McKenzie odpověděl: „To nevím.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám