Hlavní obsah

Holčička se narodila se srdcem v ruce, bojuje o život

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DILLÍ

Doslova se srdcem na dlani se narodila holčička v indickém státě Čchattísgarh. Miminko má srdce umístěné vně těla a ve chvíli narození si je přidržovalo pravou dlaní.

Článek

"Dítě má plně vyvinuté srdce umístěné mimo tělo mezi krkem a klíční kostí. Držela si je pravou rukou, když se narodila," říká doktor S.K. Pambhoi.

Lékaři podle něj oddělili dívence ruku od srdce, ale její rodina je příliš chudá, aby mohla financovat nezbytně nutnou operaci. Při ní by jí doktoři umístili srdce na správné místo a zachránili ji tak před hrozící infekcí, která bude znamenat smrt.

"Srdce má spojené s tělem tepnami a cévami. Operace je nejlepší řešení, jak jí umístit srdce na správné místo. Hrozí nebezpečí infekce, k operaci je třeba přistoupit rychle," dodal doktor Pambhoi.

Vzhledem k množství příspěvků s rasistickým podtextem nebo s odkazy na falešná konta byla diskuze zakázaná. Slušným diskutujícím se omlouváme. Zjišťujeme další informace k příslušnému tématu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám