Hlavní obsah

Karlínský večírek plný her

Novinky, Štěpánka Friedrichová

Karlínské Spektrum DDM hl. m. Prahy připravilo na pátek a sobotu, 23.–24. listopadu hrací večírek s přespáním.

Foto: Štěpánka Friedrichová
Článek

Deska – Klub hráčů deskových her pořádá hrací večírek s přespáním a hraním i během sobotního dopoledne. Akce s je určena dětem od 8 do 16 let, které rády hrají deskové či karetní hry. Jelikož hry s komplikovanými pravidly zaberou někdy 2–3 hodiny a na jejich dokončení není v rámci pravidelných deskoherních schůzek čas, dopřeje tato akce účastníkům dostatek času na dohrání.

Děti si budou moci vybrat svou oblíbenou hru z bohatého portfolia v herně Karlínského Spektra a zahrát si ji s ostatními. Nebo se budou moci společně naučit nové hry s obtížnějšími pravidly, se kterými se často nemají možnost setkat ve školních družinách. 

Program začne v 17 hodin seznamovacími hrami a rozdělením do týmů dle vybraných deskových či karetních her. Poté už děti čeká hraní a nic než hraní, přerušené pouze svačinou a lehkou večeří. Následovat bude večerka a přespání ve vlastních spacácích v prostorách Karlínského Spektra. Ráno po snídani se děti mohou těšit na další kolo her a v 11 hodin se rozejdou domů.

S sebou je potřeba: karimatka, spacák, přezůvky, pohodlný oděv, pyžamo, malá svačinka (mlsání u her), lahev na pití, hygienické potřeby (nepovinný je polštářek a baterka).

Na příští rok organizátoři chystají podobnou akci s přespáním, ale místo hraní her navštíví děti divadelní představení.

Kontakt: Renata Farry, renata.farry@ddmpraha.cz. Adresa: Karlínské Spektrum DDM hl. m. Prahy, Karlínské nám. 7, 186 00, Praha 8

Reklama

Výběr článků

Načítám