Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Queen drtí konkurenci

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S filmem o skupině Queen Bohemian Rhapsody konkurence nic nepořídí, opět je první v žebříčku návštěvnosti českých kin.

Foto: 20th Century Fox

Queen v akci

Článek

Snímek Bohemian Rhapsody, plný dokonalých hudebních scén, vypráví příběh nesmělého chlapce z chudé imigrantské rodiny, který se stal jednou z největších rockových ikon všech dob. Ukazuje Freddieho Mercuryho jako komplikovanou, problematickou osobnost, umělce s geniálním talentem, který ale úplně nezvládal slávu, večírky a drogy. Navíc trpí svou ze začátku skrývanou homosexualitou.

Na druhém místě je animovaná komedie Grinch. Rozmrzelý zelený Grinch se rozhodne, že musí zkazit vánoční atmosféru lidem z Kdosic. Vymyslí naprosto dokonalý plán, po kterém zůstanou kdosickým jen oči pro pláč. Stačí nalézt sáně, vhodné stádo sobů, nasadit si falešný plnovous a předběhnout toho dědka, který nosí dárky komínem. Jenže i ten, kdo počítá doslova se vším, se může jednou přepočítat.

S velkým odstupem třetí je český film Ten, kdo tě miloval, který kombinuje prvky krimi a komedie. Hrají v něm Pavel Řezníček, Soňa Norisová, Eva Holubová či Hynek Čermák.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.Bohemian Rhapsody102 640
2.Grinch71 634
3.26.Ten, kdo tě miloval27 835
4.2.Johnny English znovu zasahuje15 937
5.4.Po čem muži touží10 693
6.3.Louskáček a čtyři říše9 849
7.5.Venom9 162
8.6.Zrodila se hvězda7 873
9.-Dívka v pavoučí síti6 768
10.8.Yeti: Ledové dobrodružství4 434
Zdroj: Unie filmových distributorů

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám