Hlavní obsah

Marpo chystá svou největší show

Právo, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svůj největší koncert odehraje český raper Marpo. Na 22. dubna připravil pro své fanoušky velkolepou show v Malé sportovní hale na Výstavišti v Praze. Choreografii a scénář vystoupení má na starosti tanečník Yemi A.D., o grafickou stránku scény se postaral stage designer Martin Hruška.

Foto: BrainZone

Marpo bere páteční koncert jako velkou výzvu.

Článek

„Bude tam velká scéna a velká produkce. Je to meta, kterou tady zatím nikdo v mém žánru nepokořil. Dáváme si záležet na tom, aby to byla vizuálně zajímavá show. Budeme mít kulisy à la postapokalyptický svět,“ říká Marpo.

Již 29. února vydal Marpo své v pořadí šesté sólové album Lone Survivor. Během koncertu budou samozřejmě představeny i písničky z něho. „Je to nejosobnější a nejdospělejší deska, jakou jsem zatím udělal. Stála mě hodně sil, ale je hotová. Má jedenáct stop a jeden bonusový track. Je na ní několik hostů – Ektor, Separ, Kali, Ironkap, Whnt & Sean Divine,“ řekl o nahrávce Marpo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám