Hlavní obsah

Dwayne Johnson ve stopách Hasselhofa? Ne, z Pobřežní hlídky si dělá legraci

Novinky, Stanislav Dvořák

Svalovec Dwayne Johnson bude ve filmu strážit kalifornské pláže, ale nový Hasselhof z něj nebude. Film Pobřežní hlídka bude komedie, která si ze seriálových klišé utahuje.

Foto: The Rock

David Hasselhoff a Dwayne Johnson

Článek

Seriál z devadesátých let, který byl směšný tím, jak se bral smrtelně vážně, si o něco takového říkal už dlouho. Nový film nabídne zásadní reinterpretaci Pobřežní hlídky. Dwayne Johnson a Zac Efron sice také budou běhat po pláži, ale místo výchovných řečí budou házet hlášky, „fuckovat” a komentovat kolegyně s plavkami, které se příliš zařezávají do zadnice.

Efron hraje flákače, který nechodí na porady, protože si chce koupit koblihy, a neustále obtěžuje ženy slunící se na pláži. Johnson napůl v legraci tvrdí, že film, kde hrají také Alexandra Daddariová či Kelly Rohrbachová, bude ”všude ve světě hitem”. Tržby větší než Johnsonovy bicepsy slibuje i jeden z producentů  Rob Moore.

O ději není mnoho známo, ale zřejmě půjde o známý koncept komedie, kde dva vtipní poldové (plavčíci) vyšetřují zločin, hádají se při tom a sypou vtipné hlášky. Film má premiéru v květnu 2017.

Reklama

Výběr článků

Načítám