Hlavní obsah

Jitka Frantová zatančí na podporu talentovaných dětí

Právo, rh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká herečka Jitka Frantová, žijící v Itálii, vystoupí v pátek 19. února na benefičním galakoncertu koncertu Čtyřlístek pro talenty na jevišti bratislavské Nové scény.

Foto: archív Jitky Frantové

Herečka Jitka Frantová vystoupí na galavečeru na bratislavské Nové scéně.

Článek

Zatančí argentinské tango, jehož studiu a interpretaci se po léta věnuje. Partnerem jí bude argentinský tanečník Giampiero Cantone, držitel prestižních cen z mnoha tanečních soutěží po celém světě.

V programu galavečera, jímž budou provázet herci Ida Rapaičová a Ľubo Gregor, vystoupí řada slovenských hvězd. Výtěžek koncertu je věnován na podporu talentovaných dětí ze sociálně znevýhodněných rodin z Fondu LECA, který spravuje stejnojmenné sdružení.

LECA vyhledává a podporuje na Slovensku dětské talenty v oblasti hudba a zpěv, drama, tanec a výtvarné umění. Letošní, v pořadí již druhý galavečer prezentuje činnost sdružení široké veřejnosti. Stipendisté fondu na něm mají možnost předvést svůj talent po boku významných osobností umělecké scény.

Galavečer natočí Slovenská televize a bude odvysílán 20. března ze záznamu prostřednictvím více než padesáti regionálních českých a slovenských televizních stanic.

Reklama

Výběr článků

Načítám