Hlavní obsah

Černá labuť versus Terminátor? S Arnoldem bude točit cenami ověnčený Aronofsky

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Filmoví fanoušci mohou získat dojem, že svět se už definitivně zbláznil. Akční mlátička z 80. let, Arnold Schwarzenegger, ohlásila, že bude točit s Darrenem Aronofským, člověkem, jehož psychologická dramata dostávají ceny na filmových festivalech.

Foto: Paramount Pictures

Arnold Schwarzenegger překvapil. Jde točit s umělcem z opačné strany "barikády".

Článek

Zatímco Aronofsky má za sebou slavné drama o baletce Černá labuť,  oceňovaného Wrestlera, Fontánu či Requiem za sen, Schwarzenegger má za sebou řadu Terminátorů, Predátorů, Postradatelných a několik trapných komedií, kde se snažil dokázat, že je hodný tatínek.

Kuriózní spojení herce a režiséra nadchlo distributory, kteří podle serveru The Hollywood Reporter usilují o uvedení dosud nenatočeného filmu 478 téměř po celém světě. Aronofsky bude 478 produkovat společně s Randallem Emmetem a Georgem Furlou.

Arnoldu Schwarzeneggerovi se v současnosti už tolik nedaří. Jeho filmy mají nejen menší návštěvnost, ale hlavně jsou čím dál tím slabší. Poslední pokračování Terminátora se zmateným dějem sklidilo po celém světě velmi špatné ohlasy.

Krutá pomsta

„Cítíme zdravý zájem od kupců, kteří reagovali velmi rychle a agresivně hned na začátku. S Darrenem Aronofským na palubě bylo nevyhnutelné, že film přitáhne velkou pozornost. Jsme potěšeni, že máme tak pozitivní reakce už v raném stadiu,” pochvaluje si Arianne Fraserová z Highland Film Group.

V tomto thrilleru má Arnold Schwarzenegger hrát muže, jehož žena a dítě zahynou při letecké nehodě, a on se vydá na cestu pomsty. Elliott Lester to má režírovat podle scénáře Javiera Gullona.

Reklama

Výběr článků

Načítám