Hlavní obsah

Stream nabídne seriál se Čtvrtníčkem, reportáže o podvodnících i show o jídle

Novinky, Stanislav Dvořák

Internetová televize Stream.cz představila podzimní novinky - komediální seriál s Petrem Čtvrtníčkem, reportáže o nepoctivých směnárnících, o cestování po Japonsku i o tom, co jíme.

Foto: Stream.cz

Autobazar Monte Karlo vede všehoschopný Petr Čtvrtníček.

Článek

Hitem sezóny by mohl být seriál Autobazar Monte Karlo režiséra Jana Prušinovského, který má za sebou Okresní přebor, Čtvrtou hvězdu nebo Kobry a užovky. Hlavní roli českého podnikavce dostal Petr Čtvrtníček.

Děj dvanácti dílů Autobazaru Monte Karlo, jak samotný název napovídá, se odehrává v provinčním autobazaru, ze kterého se snaží Petr Čtvrtníček coby podnikavý majitel Karel Čížek udělat prosperující podnik. Jeho svérázným prodejním technikám přitom více či méně nečinně přihlížejí dva zaměstnanci – mechanik Bóďa a asistentka Bublina v podání Jaroslava Plesla a Lucie Polišenské. V dalších rolích se objeví Leoš Noha, Lenka Krobotová nebo Eva Nosálková.

„Já jsem jezdil celá devadesátá léta za kamarádem do Holešovic do bazaru... Osobně jsme nebyl okraden právě proto, že jsme to kupoval od známých,” přiblížil Novinkám své zkušenosti Čtvrtníček.

„Jinak je to velký bizár, třeba když tahali z Německa auta, tak ti kluci měli vodovky a pracovali před Rozvadovem jako patinéři. Ten mercedes, který by měl obrovské clo, namalovali spoustou zrzavé barvy a pak to zase za hranicí umyli,” popisuje finty podvodníků.

V reportážním pořadu Praha vs. prachy vyměnil Janek Rubeš nepoctivé taxikáře za nepoctivé směnárníky. „Směnárny budou zábavné,“ slibuje Rubeš. „Dýlujeme tam s mladými dvacetiletými kluky v kravatách, kteří okrádají turisty a jsou s tím v pohodě.“

Bizarní Japonsko a smrt

„Dělníci smrti budou o lidech z hospicu z pohledu lékařů a sester i z pohledu pacientů... budou o tom, jak přijímat vážné diagnózy, jak se vyrovnat se smrtí,“ sdělil tvůrce dalšího pořadu Jakub Klingohr.

Název show Jídlo s.r.o. je všeříkající. Roman Vaněk bude na Streamu zkoumat ve velkých firmách i u lokálních výrobců, co vlastně jíme a jak se co vyrábí.

Tradiční pořad Gebrian vs. vyrazil za hranice. Glosátor architektury a veřejného prostoru Adam Gebrian se jel podívat třeba do Mnichova a do Bratislavy. Zjistil, že „někde je to ještě  hnusnější než u nás“.

A na závěr Bizarní Japonsko - seriál Richarda Cacáka, který odjel na východ a hledal tam ty nejpodivnější nejnepochopitelnější jevy - les sebevrahů, masturbační karaoke i nejrychleji razítkující ženu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám