Hlavní obsah

Ceny Anděl uvede Leoš Mareš

Právo, (jaš)

Letošní vyhlášení Cen Akademie populární hudby Anděl uvede moderátor Leoš Mareš. Na tiskové konferenci to dnes sdělil Lešek Wronka, šéf společnosti Lewron Music, která ceny vyhlašuje. Slavnostní ceremoniál se bude konat 16. dubna v Hudebním divadle Karlín v Praze. V přímém přenosu jej odvysílá ČT2.

Foto: Právo - Petr Horník

Lešek Wronka s cenou Anděl

Článek

Wronka dále uvedl, že budou vyhlášeni vítězové sedmi kategorií a na závěr také vítěz kategorie Deska roku a umělec, který letos vstoupí do Síně slávy.

V programu vystoupí Michal Hrůza, Aneta Langerová, Ondřej Brzobohatý, Xindl X, skupiny Chinaski, Jelen a další. Premiérově bude naživo uvedena písnička Hope Never Dies, která bude v květnu reprezentovat Českou republiku na letošním Eurosongu ve Vídni. Zazpívají ji Marta Jandová a Václav Noid Bárta.

Mezi předávajícími budou Bára Basiková, Marek Eben, Ivan Hlas, Jan Potměšil, Lešek Wronka a další. Připraveno je i několik překvapení.

Žánrové Ceny Anděl budou rozděleny 7. dubna v 19 hodin v pražském Paláci Akropolis. Ze záznamu je 15. dubna ve 21.40 hodin odvysílá ČT art. V žánrových cenách budou vyhlášeni vítězové devíti kategorií.

Reklama

Výběr článků

Načítám