Hlavní obsah

Jiří Langmajer pátrá po sériovém vrahovi

Novinky, sad

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Režisér Jiří Strach pro Českou televizi natáčí sedmidílný kriminální seriál Labyrint. V hlavní roli majora Remeše vyšetřuje sérii vražd Jiří Langmajer.

Foto: Česká televize

Jiří Langmajer hraje kriminalistu.

Článek

Kdosi zavraždí muže způsobem, který připomíná středověké mučení. Ale to je jen začátek. Pátrání postupně rozkrývá tajemství bizarních vražd. Jak souvisejí s Posledním soudem?

„Síla scénáře u mysteriózního žánru leží vždycky v jeho napínavosti. V případě Labyrintu, kdy propojujeme současnost s tajemnou historií, jsem si téměř jistý, že když někdo uvidí jeden díl, nebude se moci dočkat dalšího,“ řekl Jiří Strach a s nadsázkou dodává: „Prostě chci, aby si divák užil drobet Strachu…“

Foto: Česká televize

Tým kriminalistů vyšetřuje vraždu.

„Jsem přesvědčený, že tímto seriálem nabídneme divákům České televize nový rozměr české krimi,“ slibuje kreativní producent České televize David Ziegelbauer. „Je to vlastně jeden velký sedmihodinový příběh, který běží takovým tempem, že diváka nenechá ani na chvíli vydechnout.“

V dalších rolích uvidíme Zuzanu Kanócz, Stanislava Majera, Zuzanu Kajnarovou, Annu Linhartovou, Lukáše Hlavicu i Miroslava Donutila. Autorem scénáře je Petr Hudský.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám