Hlavní obsah

Metaloví Helloween na Benátské

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedna z nejstarších německých metalových kapel, Helloween, bude patřit k hlavním hvězdám festivalu Benátská!, který proběhne od 23. do 26. července ve sportovním areálu v libereckém Vesci.

Článek

Helloween hrají od roku 1984 a vždy měli v České republice dost příznivců. V roce 2013 přišli s albem Straight Out Of Hell a letos mají dorazit zase s novinkou, která má vyjít v květnu.

Aktuální deska by měla kombinovat předchozí alba 7 Sinners a Straight Out of Hell. ”Zpěvák Andi Deris tvrdí, že novinka nebude depresivní, naopak, měla by být optimističtější, takže se lidé mají na co těšit,“ řekl ředitel festivalu Pavel Mikez.

Foto: Turner PR

Miro Žbirka

Helloween vystoupí v sobotu. V pátek na Benátské! vystoupí čtyři české metalové kapely - Citron, Arakain, Miloš Dodo Doležal a Láďa Křížek s Vitacitem. K dalším česko-slovenským účinkujícím patří Chinaski, Meky Žbirka, Stromboli, David Koller, Aneta Langerová, Michal Hrůza, Vladimír Mišík, Václav Neckář nebo Katarína Knechtová s kapelou Cigánski Diabli.

Za 949 korun lze koupit elektronickou vstupenku na celý festival při registraci na jméno. Přenosný lístek bez registrace, který zájemcům přijde mailem, nyní stojí 999 korun. Vstupenka v kamenných prodejnách vyjde na 1079 korun. Více na benatska.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám