Hlavní obsah

Nová DVD: Grace, kněžna monacká, Babí léto i Zloba, královna černé magie

Novinky, sad

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mezi novými DVD se objevil příběh monacké kněžny Grace, tragikomický český příběh Babí léto nebo Zloba, královna černé magie s Angelinou Jolie.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 42. týden

Článek

Grace, kněžna monacká

Příběh hollywoodské hvězdy a držitelky Oscara Grace Kelly, která se vzdala své oslnivé kariéry a odešla do zcela neznámého světa. Na samém vrcholu slávy, kdy jí Hollywood a diváci leželi u nohou, se provdala za monackého knížete Rainiera III. a stala se navždy Grace – kněžnou z Monaka. Knížecí dvůr se ale stane bojištěm, na němž i samotná Grace Kelly musí ve své nové roli zápasit o osud malé země.

Babí léto

Tragikomický příběh mladého pětasedmdesátníka, věčného snílka, pábitele a recesisty (V. Brodský), který se, na rozdíl od své milované, ustarané maželky (S. Zázvorková), odmítá smířit s údělem rezignujícího stáří a žije svůj život jako nikdy nekončící výzvu, v níž každý den se pro něho stává báječnou příležitostí k novému dobrodružství.

Pohled na lásku

Romantický příbeh naplněný humorem, překvapením a úvahami o tajemství lásky. Vdova Nikki (Annette Bening) pár let po ztrátě manžela Garretta potká Toma (Ed Harris). Tom vypadá jako zesnulý manžel a Nikki se vracejí staré city.

Šípková růženka

Nezapomenutelný příběh vytvořený v duchu tradičních disneyovek jako je Sněhurka a sedm trpaslíků nebo Popelka, je strhujícím spojením příběhu lásky, naděje a dobrodružství. Krásná princezna nadaná laskavostí a půvabem kdysi, ještě než usnula, vyvolala žárlivost zlé víly. Trojice dobrosrdečných dobrých vil se snaží ze všech sil ochránit milovanou princeznu, ale ani všechna jejich kouzla nestačí na strašnou Paní všeho zla. Když je Jitřenka očarována a upadne do spánku, musí statečný princ Filip překonat mnohá nebezpečí.

Všechny cesty vedou do hrobu

Komedie Setha MacFarlana je o tom, jak Albert, pasák ovcí, bydlí u rodičů a právě dostal kopačky od okaté Louise (Amanda Seyfriedová), které vadí jeho celoživotní zbabělost. Ke své smůle totiž žije v době, kdy se každý druhý konflikt řeší soubojem na pistole, a on přitom vůbec neumí střílet. I na notorického outsidera se ale někdy může usmát štěstí. To Albertovo se právě přistěhovalo do jeho města, jmenuje se Anna (Charlize Theronová) a nejen že trefí deset terčů z deseti, ale navíc má s Albertem svatou trpělivost.

Zloba - Královna černé magie

Foto: Disney

Americký snímek s Angelinou Jolie inspirovala pohádka bratří Grimmů. Královna Zloba, hnaná touhou po pomstě a urputnou snahou udržet si trůn, uvrhne na novorozenou dcerku lidského krále, Auroru, krutou kletbu. Jak princezna roste, ocitá se přímo v samém středu narůstajícího konfliktu mezi lesním královstvím, které si zamilovala, a lidským královstvím.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám