Hlavní obsah

Reality show hledá fyzicky zdatné adepty pro tvrdý vojenský výcvik

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zdatné jedince, kteří se touží dostat do nejtvrdšího izraelského vojenského výcvikového programu krav maga, hledá reality show Operace Izrael internetové televize Stream.cz.

Foto: Stream.cz

Krav maga - tvrdý výcvik není pro každého.

Článek

Nová reality show naváže na pořad Škola přežití a ukáže samotný výcvik bojového umění na jeho nejnáročnější úrovni. Krav maga používá nejen izraelská armáda, ale řada policejních oddílů a speciálních jednotek a armád na celém světě.

“Díky pořadu internetové televize Stream.cz nyní bude moci nahlédnout do zákulisí maximálně náročného výcviku krav maga i široká veřejnost a na vlastní kůži si jej zkusí tři v konkurzu vybraní zájemci. Konkurz na tato volná tři místa je právě vypsán. Je třeba upozornit, že výběrové řízení bude velmi náročné a pečlivé. Cílem pečlivého výběru je zvýšit šanci, že účastnici celý kurz zvládnou. Přihlásit se přitom může každý, kdo mluví anglicky, má čistý trestní rejstřík a je fyzicky zdatný. Do kurzu budou vybráni dva muži a jedna žena. Zájemci mohou posílat své životopisy a motivační dopisy s fotografií na emailovou adresu kravmaga.konkurz@seznam.cz. Uzávěrka přihlášek je v pátek 13.června,“ upozornil Stream.cz.

„Účastníky čeká desetidenní kurz vojenské sekce sebeobrany krav maga v terénu horkého podnebí Izraele. Výcvik povedou nejzkušenější instruktoři military krav maga, kteří za sebou mají bohatou kariéru v armádě. Mezi jinými např. prezident IKMF Avi Moyal anebo Israel Cohen, jenž během své osmnáctileté kariéry velel protiteroristickému komandu, cvičil s Delta Force, strávil spoustu času v utajení v Gaze... Zkrátka lidi, kteří to všechno reálně zažili na vlastní kůži,“ vysvětlil Michal Otipka, ředitel české pobočky Internetional Krav Maga Federation a autor reality show.

Výherci konkurzu absolvují nejdříve intenzivní výcvik v Čechách (červenec) a poté speciální vojenský kurz krav maga v Izraeli (od 1. do 10. srpna). „Během jednoho dobrodružného léta získají znalosti a dovednosti na špičkové úrovni, pro které běžný student cvičí a investuje několik let. Zažijí a uvidí to, o čem každý student krav maga sní,“ dodal Michal Otipka.

Reklama

Výběr článků

Načítám