Hlavní obsah

Reality show hledá fyzicky zdatné adepty pro tvrdý vojenský výcvik

Novinky, Stanislav Dvořák

Zdatné jedince, kteří se touží dostat do nejtvrdšího izraelského vojenského výcvikového programu krav maga, hledá reality show Operace Izrael internetové televize Stream.cz.

Foto: Stream.cz

Krav maga - tvrdý výcvik není pro každého.

Článek

Nová reality show naváže na pořad Škola přežití a ukáže samotný výcvik bojového umění na jeho nejnáročnější úrovni. Krav maga používá nejen izraelská armáda, ale řada policejních oddílů a speciálních jednotek a armád na celém světě.

“Díky pořadu internetové televize Stream.cz nyní bude moci nahlédnout do zákulisí maximálně náročného výcviku krav maga i široká veřejnost a na vlastní kůži si jej zkusí tři v konkurzu vybraní zájemci. Konkurz na tato volná tři místa je právě vypsán. Je třeba upozornit, že výběrové řízení bude velmi náročné a pečlivé. Cílem pečlivého výběru je zvýšit šanci, že účastnici celý kurz zvládnou. Přihlásit se přitom může každý, kdo mluví anglicky, má čistý trestní rejstřík a je fyzicky zdatný. Do kurzu budou vybráni dva muži a jedna žena. Zájemci mohou posílat své životopisy a motivační dopisy s fotografií na emailovou adresu kravmaga.konkurz@seznam.cz. Uzávěrka přihlášek je v pátek 13.června,“ upozornil Stream.cz.

„Účastníky čeká desetidenní kurz vojenské sekce sebeobrany krav maga v terénu horkého podnebí Izraele. Výcvik povedou nejzkušenější instruktoři military krav maga, kteří za sebou mají bohatou kariéru v armádě. Mezi jinými např. prezident IKMF Avi Moyal anebo Israel Cohen, jenž během své osmnáctileté kariéry velel protiteroristickému komandu, cvičil s Delta Force, strávil spoustu času v utajení v Gaze... Zkrátka lidi, kteří to všechno reálně zažili na vlastní kůži,“ vysvětlil Michal Otipka, ředitel české pobočky Internetional Krav Maga Federation a autor reality show.

Výherci konkurzu absolvují nejdříve intenzivní výcvik v Čechách (červenec) a poté speciální vojenský kurz krav maga v Izraeli (od 1. do 10. srpna). „Během jednoho dobrodružného léta získají znalosti a dovednosti na špičkové úrovni, pro které běžný student cvičí a investuje několik let. Zažijí a uvidí to, o čem každý student krav maga sní,“ dodal Michal Otipka.

Reklama

Výběr článků

Načítám