Hlavní obsah

Čarodějnice v Praze: Severní vítr s Uhlířem

Novinky, Stanislav Dvořák

Čarodějnice na pražské Ladronce jsou tradiční oslavou jara s kulturním programem. V úterý tam vystoupí Jaroslav Uhlíř či skupina 100°C a bude se konat volba Miss Čarodějnice. Vstup je zdarma.

Článek

Letošní novinkou je ohňostroj a v porotě soutěže Miss čarodějnice zasednou skutečné Miss - Česká Miss 2013 Gabriela Kratochvílová a Česká Miss Earth Monika Leová. Obě krásky usednou do poroty jako zástupkyně Nadace Terezy Maxové, pro kterou bude v areálu vyhlášena sbírka na podporu studentky prvního ročníku střední zemědělské školy z dětského domova, která by o prázdninách chtěla odjet na studijní jazykový kurz do zahraničí.

Slavnostní zahájení proběhne již v 15:00 hodin. Můžete se těšit na divadelní představení souboru Buchty a loutky Neposlušná kůzlátka. Nechybí ani ukázky tradičních řemesel či výrobna indiánských lapačů snů i čarodějnic a salón s čarodějnickým stylistou i kadeřníkem.

V 19.00 začne koncert českého hitmakera Jaroslava Uhlíře (Severní vítr je krutý, Není nutno apod.) a po něm zahraje ještě skupina 100°C. Vše vyvrcholí ohňostrojem.

Reklama

Výběr článků

Načítám