Hlavní obsah

Dcera Whitney Houstonové chce zahájit pěveckou kariéru

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dcera zesnulé zpěvačky Whitney Houstonové Bobbi Kristina řekla v televizním pořadu Oprah Winfreyové, že by chtěla navázat na odkaz matky vlastní kariérou.

Foto: Profimedia.cz

Bobbi Kristina Brownová

Článek

Devatenáctiletá Bobbi Kristina vystoupila v prvním televizním rozhovoru po smrti slavné zpěvačky a řekla, že s pomocí rodiny a Boha se vyrovnává s její smrtí. "Přichází to ve vlnách. V jedné chvíli umím být šťastná a usměvavá, ale pak mě to zase přemůže. Je to moje máma..." řekla.

Prý by chtěla sama zpívat a hrát ve filmech, zatím ale nic konkrétního nepředvedla. V pořadu odmítla negativní obraz matky spojený s alkoholem a drogami. Taková prý Whitney nebyla. Popsala ji jako svou "sestru" a nejdůvěrnější přítelkyni.

V televizi promluvila také švagrová Whitney Pat Houstonová a tvrdila, že ve dnech před smrtí zpěvačka drogy nebrala. Popřela také, že by rodina nechtěla na pohřbu bývalého manžela zpěvačky Bobbyho Browna. Ten se tam ukázal krátce a došlo k hádce kvůli zasedacímu pořádku.

Whitney Houstonová zemřela 11. února 2012. Spekuluje se o vlivu drog a alkoholu, oficiálně to ale úřady neuvedly.

Reklama

Výběr článků

Načítám