Hlavní obsah

EXKLUZIVNĚ: Trailer k filmu Vrásky z lásky, Bohdalová a Brzobohatý opět spolu

Novinky, Lucie Poštolková

Podívejte se jako první na trailer české komedie Vrásky z lásky, kterou režíroval Jiří Strach. Hlavní role ztvárnili Radoslav Brzobohatý a Jiřina Bohdalová. Snímek má v kinech premiéru letos 12. dubna.

Trailer k filmu Vrásky z láskyVideo: BUC-FILM

 
Článek

Scénář Marka Epsteina vypráví o dojemném i humorném setkání dvou lidí, kteří si navzdory svému věku chtějí užít podzim života naplno. A tak se opět otevírá otázka budoucnosti v životě bývalého učitele, který se po letech znovu setká s herečkou Janou - vitální dámou, která žije aktivní život.

Natáčení filmu Vrásky z láskyVideo: Novinky

„Je to film o naději,“ doplňuje jej Jiří Strach. „O tom, že v každém věku lze najít něco či někoho, pro co má smysl žít. A že vrásky nemusejí být jen vlivem stáří, ale důsledkem úsměvu," dodává.

Natáčení probíhalo na různých místech v jižních a západních Čechách a v Praze od října do listopadu 2011. Točilo se v Sušici, zámeček Lázeň v Chudenicích na Klatovsku se proměnil v domov seniorů, kde žije hlavní hrdinka příběhu, část filmu se rodila v barrandovských ateliérech, bytové interiéry pak našli tvůrci v Praze, úvodní záběry byly pořízeny nedaleko České Lípy.

Ve filmu se objeví také Ivan Trojan, Aňa Geislerová, Lenka Vlasáková, Jiřina Jirásková, Viktor Preiss, Tatiana Vilhelmová a další.

Trailer uvidí v kinech veřejnost poprvé 1. března.

Reklama

Související témata:

Související články

Jiřina Bohdalová: Nevzdávat život

Herečka Jiřina Bohdalová natáčí v Sušici film Vrásky z lásky. V rozhovoru pro Právo vyprávěla, jaké to je natáčet snímek s režisérem Jiřím Strachem po boku...

Výběr článků

Načítám