Hlavní obsah

Seriál Hannah Montana, podle kterého vznikl nejhorší film roku 2009, končí

Populární americký televizní seriál Hannah Montana, který vynesl ke slávě teenagerskou zpěvačku a herečku Miley Cyrusovou, zřejmě příští rok skončí. Cyrusová se tak nadobro rozloučí s rolí dívky, která ve dne vede život obyčejné středoškolačky a v noci se stává popovou hvězdou. Uvedla to televize Disney Channels, která seriál vysílá.

Článek

"V této branži člověk nikdy neví... ale podle nynějšího plánu bychom po natočení nejnovější řady epizod měli skončit," sdělil Adam Bonnett z vedení Disney Channels deníku The New York Post.

Seriál s nyní sedmnáctiletou dcerou zpěváka country Billyho Raye Cyruse v hlavní roli byl odstartován v roce 2006. Na jeho základě vznikl i film Hannah Montana, který byl nedávno zvolen za nejhorší film roku 2009.

Čtvrtá natáčecí sezóna seriálu má začít ještě v lednu a epizody budou odrážet reálné rozhodování Cyrusové, zda opustit postavu dospívající dívky Miley Stewartové a její alter ego Hannah Montanu, které jí daly popularitu.

Nové díly se začnou vysílat koncem jara. Celá řada bude ukončena v březnu 2011 "velkým hodinovým závěrem, v němž se dozvíme, jak se Miley Stewartová rozhodla", řekl Bonnett.

Reklama

Výběr článků

Načítám