Hlavní obsah

Kamión se na Novojičínsku rozpáral o nákladní auto, řidič měnící kolo nepřežil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový Jičín

Tragickou nehodu vyšetřují od pondělního rána novojičínští policisté. Kamión narazil bokem do odstaveného nákladního auta, jehož řidič měnil kolo. Náraz kamión zcela rozpáral, řidič měnící pneumatiku zemřel.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Kamión se o nákladní auto rozpáral.

Článek

Nehoda se stala před pátou hodinou ranní na silnici I/48 u obce Libhošť. Podle policie do odstaveného nákladního vozu, který měl defekt na pneumatice, narazilo zezadu větší nákladní auto.

„Zasahující lékař již nemohl pomoci muži, který se v okamžiku nehody nalézal mimo vozidlo. Postižený utrpěl při nehodě smrtelná poranění a na místě jim podlehl. Posádka ošetřovala osmačtyřicetiletého muže s drobným poraněním dolní končetiny,“ informoval mluvčí záchranářů Lukáš Humpl.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Kamión se o nákladní auto rozpáral

„Hasiči zajistili oba havarované kamióny před požárem. V kabinách obou vozidel hledali jak osobní doklady, tak tachografy, na vyjmutí jednoho z nich museli použít páčidla. Nezjistili žádný únik provozních kapalin, na který by museli použít nasákavý sorbent,“ konstatoval mluvčí hasičů Petr Kůdela.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Kamión se o nákladní auto rozpáral

Dechová zkouška u druhého řidiče byla negativní. „Příčiny a okolnosti dopravní nehody vyšetřují policisté z Nového Jičína,“ uzavřela mluvčí policie Daniela Vlčková.

Reklama

Výběr článků

Načítám